Suuhygienistin sijaisuus

Seinäjoen kaupungin suun terveydenhuollossa on avoimena suuhygienistin sijaisuus.
Aloitus sopimuksen mukaan, jatkuen vuoden 2021 loppuun.

Suuhygienistin tehtävässä arvostetaan hyvää hammashoidon kliinisen työn osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä itseohjautuvuutta. Työnkuvaan kuuluu suuhygienistin työt. Aikaisempi kokemus suuhygienistin työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoishammashoitajan, hammashuoltajan tai suuhygienistintutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisesti. Sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Noudatamme 4 kk koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan

apulaisosastonhoitaja: Sirpa Koski-Säntti ma-ti puh. 06 425 55406 sirp.koski-santti@seinajoki.fi, osastonhoitaja Minna Loima puh 06 425 55405 minna.loima@seinajoki.fi.

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Keskuskatu 32, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.