Suuhygienistin sijaisuus, Rautavaara

Hei sinä suun terveydenhuollon ammattilainen, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Meillä on tarjolla sinulle suuhygienistin määräaikainen sijaisuus Kysterin Rautavaaran terveysasemalla 2.8.2021-7.5.2022. Suuhygienistin tehtävien lisäksi työhön kuuluu osittain myös hammaslääkärin työparina työskentelyä.

Rautavaaran terveysaseman suun terveydenhuollossa työskentelee suuhygienistin lisäksi hammaslääkäri ja hammashoitaja. Terveysasemalla toimivat myös lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme käytännön kokemusta suun terveydenhuollosta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen ovat suuhygienistin tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä. Huomioimme myös loppuvaiheen suuhygienistiopiskelijat. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä toiveidesi mukaisesti. Palkkauksemme on kannustava ja perustuu osaamiseen. Voit kysyä palkkauksesta meiltä lisää.

Sijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Tervetuloa!

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Hakeminen sijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Hanna Miettinen, hanna.miettinen(at)kuh.fi, puh. 044 717 1273 ja ylihoitaja Sari Karhinen, sari.karhinen(at)kuh.fi, puh. 044 717 1402

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Kotitie 4, 73900 Rautavaara

Suggested jobs