Suuhygienistin sijaisuus, Rautavaara - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä suun terveydenhuollon ammattilainen, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Meillä on tarjolla sinulle suuhygienistin määräaikainen sijaisuus Kysterin Rautavaaran terveysasemalla 7.5.2022 saakka. Suuhygienistin tehtävien lisäksi työhön kuuluu osittain myös hammaslääkärin työparina työskentelyä.

Rautavaaran terveysaseman suun terveydenhuollossa työskentelee suuhygienistin lisäksi hammaslääkäri ja hammashoitaja. Terveysasemalla toimivat myös lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme käytännön kokemusta suun terveydenhuollosta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Palkkauksemme on kannustava ja perustuu osaamiseen. Voit kysyä palkkauksesta meiltä lisää.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen ovat suuhygienistin tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä. Huomioimme myös loppuvaiheen suuhygienistiopiskelijat. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä toiveidesi mukaisesti. Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Sijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa!

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo/rautavaara

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Hakeminen sijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Hanna Miettinen, hanna.miettinen(at)kuh.fi, puh. 044 717 1273.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Kotitie 4, 73900 Rautavaara

Rekommenderade jobb