Skip to main content
test
Suuhygienistin sijaisuus, Suu- ja leukasairaudet - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei suuhygienisti, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisessa sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa, Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla, on haettavana suuhygienistin sijaisuus ajalle 1.8.2022-2.10.2022. Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka vastaa eri hammaslääketieteen erikoisalojen, suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativasta hoidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa suu- ja leukasairauksien akuuttihoito, medisiinisten riskipotilaiden hammashoito, suun- ja leukojen alueen kehityshäiriöiden hoito, vaikeiden suu-, leuka- ja kasvovammojen hoito ja suusyöpäpotilaiden hoito ja kuntoutus.

Suuhygienistin pääasiallinen työnkuva on itsenäinen suuhygienistin vastaanottotyö ja työskentely vastaanotolla hammaslääkärin työparina sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla työskentelyn lisäksi työhön kuuluu tarvittaessa työskentely Hammaslääketieteen opetusklinikalla. Kehitämme toimintaamme ja hoitotyötä Magneettisairaalamallin mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2651,36 €/kk. Tervetuloa moniammatillisen asiantuntijatiimimme jäseneksi!

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tai hammashuoltajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/suu-ja-leukasairaudet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa hoitotyön palvelupäällikkö Sari Korhonen p.0447179904 ja osastonhoitaja Eija Eriksson p. 044 7174028

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70029 Kys

Rekommenderade jobb