Suunnittelija

Sosiaali- ja terveyskeskuksen suunnittelija

Koetko tiedon hankinnan ja analysoinnin sekä johtamisen tukemisen parasta mahdollista, käytettävissä olevaa tietoa hyödyntäen olevan ominta alaasi? Ovatko julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut sekä kunnallinen hallintomenettely Sinulle tuttuja? Tulisitko Sinä Kangasalan kaupungin sosiaali- ja terveyskeskukseen määräaikaiseksi suunnittelijaksi?

Sosiaali- ja terveyskeskuksen suunnittelija tukee palvelukeskuksen johtamista tuottamalla analysoitua tietoa tiedolla johtamisen tueksi. Työssä onnistumista tukevat aktiivisuus ja innostuneisuus palvelutoiminnan kehittämiseen. Erityisesti alan kehitystrendien seuraaminen ja niistä informoiminen ovat tärkeä osa johdon tiedolla johtamisen tukemista. Kangasalan kaupungin strategian mukaisesti asiakkaiden palvelukokemuksen parantaminen ja sähköisen asioinnin kehittäminen ovat sosiaali- ja terveyskeskuksen kehittämistoiminnan painopistealueita lähitulevaisuudessa. Tiedolla johtaminen tukee toiminnan tavoitteellista kehittämistä.

Koska Kangasalan kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksella on kunnianhimoisia tavoitteita kehittää toimintaansa vielä nykyistäkin paremmaksi, on hyvistä tuloksista tarpeen kertoa myös muille. Sosiaali- ja terveyskeskuksen viestinnän kehittäminen ja koordinoiminen kuuluvat myös suunnittelijan tehtäviin. Tässä työssä tukena toimii kaupungin tiedottaja. Suunnittelija toimii myös sosiaali- ja terveyslautakunnan, valmiusjohtoryhmän sekä sosiaali- ja terveyskeskuksen johtoryhmän sihteerinä. Lisäksi tehtävään kuuluu yleishallinnollisia tehtäviä.

Määräaikaisen viran kelpoisuusehtona on soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta itsenäisistä kehittämistehtävistä sosiaali- ja terveydenhuollossa ja kunnallisesta hallintomenettelystä. Arvostamme digitaalisten palvelujen tuntemusta, näyttöä asiakaspalvelun kehittämisestä ja yhteistyökykyä. Huumorintajukaan ei ole porukassamme haitaksi.

Virka täytetään määräajaksi 1.6.2021 - 31.7.2022. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee täyttää 12.4.2021, klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Lanne, p. 050 380 3340, marika.lanne@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä, yli 32 000 asukkaan kaupunki, kauniissa harju- ja järvimaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs