test
Suunnittelija - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme asiakirjahallintotiimiin
SUUNNITTELIJAN SIJAISTA
ajalle 1.3.2022-28.2.2023.

Asiakirjahallinto on osa Lappeenrannan kaupungin konsernihallintoa. Tiimiin kuuluu arkisto, kirjaamo ja kokoushallinta eli huolehdimme asiakirjoista koko niiden elinkaaren ajan. Lappeenrannan kaupungilla on käytössä M-Files-asianhallintajärjestelmä ja sähköinen arkisto.

Suunnittelija toimii asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä, ja vastaa osaltaan järjestelmän kouluttamisesta ja neuvonnan antamisesta organisaatiossa. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu myös tiedonohjaussuunnitelman päivittäminen ja ylläpito, sekä muut asiakirjahallinnan ja arkistoinnin asiantuntijatehtävät. Tarkempi työkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi valittavalta henkilöltä odotetaan suoritettuja asiakirjahallinnon ja arkistotoimen opintoja ja/tai työkokemusta asiakirjahallinnon alalta erityisesti kuntasektorilta. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta oleellista ovat hyvät sosiaaliset taidot.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin osoitteella Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta, kuoreen merkintä: asiakirjahallinnon suunnittelija.

Hakuaika päättyy 25.1.2022 klo 15.00. Haastattelut järjestetään viikolla 5 etäyhteyksin. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Työtä voi tehdä osittain etänä, mutta se vaatii kuitenkin säännöllistä läsnäoloa Lappeenrannassa.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakirjahallintopäällikkö Emilia Karppinen, emilia.karppinen(a)lappeenranta.fi, puh. 040 192 8335

Lisätietoja

Konsernihallinto

Lappeenrannan kaupungin organisaatiossa työskennellään ketterästi ja asiakaslähtöisesti yli hallinnollisten rajojen.

Asiakokonaisuuksiin keskittyvät konsernihallinnon tiimit tuottavat palveluja toimialoille, joiden keskinäisellä yhteistyöllä edistetään asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja seudullista elinvoimaisuutta.

Yhteistyö LUT-yliopiston ja elinkeinoelämän kanssa on keskeistä kaikilla toimialoilla varhaiskasvatuksesta yrityspalveluihin asti. Suomen ilmastopääkaupungissa suunnannäyttäjänä on kestävä kehitys.

Kaupungin keveä ja joustava organisaatiorakenne on luotu tulevaisuuden kaupungille, joka on valmiina työskentelemään elinvoimaisena ja ketteränä maakuntakeskuksena 2030-luvulle yltävän strategiansa mukaisesti. Kaupungin organisaatio jakautuu konsernipalveluihin, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialaan sekä elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialaan. Kaupunkikonserniin kuuluu lisäksi yhtiöitä ja yhteisöjä. Kaikkiaan organisaatiossa työskentelee noin 2200 osaajaa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Rekommenderade jobb