test
Suunnittelija, kasvun ja oppimisen toimiala - Esbo stad

Tule rakentamaan kanssamme henkilöstön kehittämisen palvelualuetta!

Espoon kaupungin kasvun ja oppimisen toimialan HR-palvelut uudistuivat 1.11.2021 alkaen. Haemme toimialan esikunnan henkilöstön kehittämisen palvelualueelle innostunutta ja toimeen tarttuvaa

SUUNNITTELIJAA (HRD Specialist)

Suunnittelijan tehtävässä varmistat henkilöstön ja organisaation kehittämisen, henkilöstösuunnittelun, suorituksen johtamisen, osaamisen ennakoinnin ja kehittämisen sekä perehdytyksen käytäntöjen suunnittelun ja toteutuksen yhdessä johdon ja esihenkilöiden kanssa.

HR-osaamisellasi tuet johtoa ja esihenkilöitä toiminnan kehittämisessä, oppivan työyhteisön rakentamisessa, henkilöstösuunnittelussa ja HRD- käytännöissä ja -kysymyksissä. Löydät tilanteeseen sopivat henkilöstöratkaisut, toimit sujuvasti järjestelmien kanssa ja tuotat henkilöstödataa sekä analyyseja toiminnan kehittämisen ja uudistamisen tueksi. Tunnistat ennakoivasti muutostarpeita, esität proaktiivisesti kehitysideoita henkilöstöjohtamisen kentältä ja teet sujuvasti myös operatiiviset työt. Huomioit toimintaympäristön, tartut rohkeasti toimeen ja toteutat kehitysideat käytännön toiminnaksi yhdessä johdon ja esihenkilöiden kanssa. Inspiroivalla ja käytännönläheisellä asenteellasi ja vuorovaikutustaidoillasi saat myös muut ympärilläsi innostumaan HRD-käytäntöjen viemisestä konkretiaan.

Uuden tiimin jäsenenä pääset ohjaamaan ja kehittämään kaupunkitasoisten linjausten toimeenpanoa, edistämään kasvun ja oppimisen toimialan oppimisen toimintakulttuuria, HRD-käytäntöjä, henkilöstökokemusta ja työnantajakuvaa. Toimit myös HR:n edustajana erilaisissa työryhmissä. Tehtävää on mahdollista muotoilla oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Voit olla HR-urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut HR käytäntöjen kehittäjä ja toimeenpanija.

Tarjoamme tilaisuuden oppia ja kehittää toimialan HRD-palveluita. Saat mukavat kollegat ja pääset toimimaan osana yhteistyöverkostoja osaavien kumppanien kanssa. Lisäksi saat mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksia ja kiinnostuksia työssä.

Haastattelut viikolla 5, 2. ja 4.2.2022.
Aloitus tehtävässä 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, kasvun ja oppimisen toimiala.
Työaika: 36,25 h
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään:
Uteliaisuutta oppia ja joustavuutta.
Ymmärrät HR:n roolin toiminnan johtamisen tukena ja onnistumisen mahdollistajana.
Asiakaslähtöisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Kehittävää ja käytännönläheistä työotetta.
Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja kanssasi on mukava tehdä töitä.
Hyvät tietotekniset valmiudet.

Arvostamme:
Projekti- ja prosessiosaamista.
Työyhteisön ja organisaatiokulttuurin kehittämisen osaamista.
Kokemusta erilaisten digitaalisten oppimisalustojen käytöstä.

Esikunnan henkilöstö toimii tukena ja asiantuntijakumppanina tulosyksiköille ja johdolle palveluiden tuottamisessa espoolaisille. Vastaamme yhtenäisen kasvun ja oppisen polun toimimisesta varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Toimialan esikunnasta johdetaan digitaalista kehittämistä, kansainvälisyyttä, oppilashuoltoa, talous- ja henkilöstö- ja tila-asioita sekä viestintää. Toimiala vastaa oppilashuollon johtamisesta osana SOTE-valmisteluja. Toimiala tekee lautakunnille valmistelutyötä yhdessä tulosyksiköiden kanssa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa henkilöstösuunnittelupäällikkö Hanna Kilkki, hanna.kilkki@espoo.fi, 043 82 72 982. Tavoitettavissa klo 16.00-16.30 (maanantai-torstai).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Esikunta

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb