Suunnittelija / suunnitteluinsinööri

Riihimäen kaupunki etsii vakituiseen suunnittelijan työsuhteeseen katu- ja vesihuollon suunnittelun osaajaa täydentämään Kunnallisteknisen suunnittelukeskuksen liikenne ja väylät palvelualuetta.
Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta eteläistä Suomea tai tänne on myös hyvä asettua asumaan. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäellä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Tarjoamme Sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät palvelualueella, joka vastaa kaupungin katu-, liikenne- ja vesihuolto suunnittelusta, joukkoliikenteen järjestämisestä sekä liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämisestä. Tämän lisäksi palvelualue osallistuu maankäytön suunnitteluun sekä alueiden käytön hallintaan.

Keskeisin tehtäväsi tulee olemaan katu- ja vesihuollon suunnittelu. Tehtävä sisältää osaamisesi mukaan myös muita palvelualueen tehtäviä. Suunnittelutehtävät ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia: osa niistä on vesihuoltoa palvelevia, osa puolestaan liittyy katusuunnittelun ja uusien alueiden suunnittelun laajempaan kokonaisuuteen. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä suunnittelusta rakentamiseen katu- ja vesihuollon osaajien kanssa. Eli työnkuvaasi rikastuttavat käynnit kohteissa ja tiivis yhteistyö myös toteutuksen kanssa. Suunnittelutyössä käytössämme on NovaPoint ohjelmisto, jonka hallitseminen on eduksi. Työtilamme sijaitsevat Riihimäen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, mutta tehtävässä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi insinööritutkinto. Hakijalle luetaan eduksi katu-ja yleisiä alueita koskevan lainsäädännön ja kaupungin hallinnollisten menettelyiden tuntemus. Huomioimme myös uransa alussa olevat hakijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25h/viikko. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Jos tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta ja tiedät olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy ma 25.1.2021 klo 14.30. Haastattelut helmikuun aikana Teamsissä.

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, tekninen palvelukeskus, PL 125, 11101 Riihimäki. Kirjekuoreen merkintä: Hakemus katu- ja vesihuollon suunnittelijan tehtävään.

Lisätietoja

https://www.riihimaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Lähempiä tietoja antaa liikennesuunnittelija Anna-Maija Jämsén, anna-maija.jamsen@riihimaki.fi p. 050 590 7759 tai suunnitteluinsinööri, Heidi Salosaari@riihimaki.fi p. 040 330 4926

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen palvelukeskus
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea.

Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

Viihtyisä noin 30 000 asukkaan kaupunkimme on ihmisenkokoinen ja kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Innostavia vahvuuksiamme ovat kiertotalous, robotiikka ja nuorisoteatteri.

Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats