Suunnittelija (Tietopalvelut) - Turun kaupunki

Suunnittelijan tehtävänä on auttaa ratkaisemaan palvelualueiden ja johdon tietotarpeita erityisesti hyvinvointipalveluiden (sosiaali- ja terveyspalvelut) tietovarastoa hyödyntäen ja kehittäen. Tähän kuuluu uusiin ja säännöllisiin tietotarpeisiin ja tiedonkeruisiin vastaamista, raporttien ja analyysien suunnittelua ja toteuttamista vuoropuhelussa toiminnan asiantuntijoiden, perusjärjestelmien pääkäyttäjien ja it-palvelun asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelijan tulee pystyä arvioimaan ja varmistamaan tietojen liikkuminen ja oikeellisuuden säilyminen koko tiedon elinkaaren ajalta, tietosuojan huomioiminen sekä tuntea sosiaali- ja terveydenhuollon toisiokäyttö. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koulutusta, opetusta ja ohjausta, käyttöoikeushallintaa jne.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Suunnittelijaksi haetaan hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, innostunutta tiimipelaajaa, jolla on myös kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi on tiedolla johtamisen mahdollisuuksien ymmärtäminen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristössä, kansallisten (sote-toimialan) tilastojen ja tiedonkeruiden tuntemus, analysointiosaaminen, tilastollisten menetelmien ja työvälineiden hallinta, hyvä Microsoftin raportointivälineiden tuntemus (mm. PowerBI, excel) sekä SQL-ymmärrys.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietokyselyihin vastataan 28.6.-2.7. ja 4.-6.8.
Marjaana Siirala
tietopalvelupäällikkö, hyvinvointipalveluiden tietopalvelutiimi
marjaana.siirala@turku.fi
puh. 040-1637407
Anu Parantainen
kehittämispäällikkö, vt. tietopalvelupäällikkö
anu.parantainen@turku.fi
puh. 044-9073475
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Yhteiset palvelut, Tietopalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kas-vaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Olavintie 2, 20100 Turku

Rekommenderade jobb