Suunnittelijaopettaja (käsityö)

Tule Wellamo-opistoon luomaan tulevaisuuden palveluita - haemme KÄSITYÖN SUUNNITTELIJAOPETTAJAA 9.8.2021 alkaen!

Wellamo-opisto on Suomen suurin seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä, tarjoamme monipuolista opetusta kaikenikäisille. Haemme osaavaan joukkoomme innovatiivista toteuttajaa käsityöhön; odotamme Sinulta taitoa opettaa, organisoida ja kehittää. Omaat myös vahvat työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja hallitset tieto- ja viestintätekniikkaa.

Kansalaisopiston suunnittelijaopettajan tehtävä koostuu OVTES:n mukaisista tehtävistä: opetustyö, opetussuunnittelu, erilaiset järjestelytehtävät sekä kehittämis- ja hanketyö. Tehtävä sijoittuu visuaalisten taiteiden tiimiin ja valittavan henkilön opetusaine tulee olla tekstiilityö. Tehtävään kuuluu vastuu opiston opetussuunnittelusta mm. tekstiilityössä ja teknisissä töissä.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakijan eduksi voidaan katsoa mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä sähköinen hakemus 12.4.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Haastattelut tehtävään toteutetaan 19.4. - 23.4.2021.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista ja valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään, mikäli henkilön opetusalue pystytään integroimaan opiston nykyiseen palvelukokonaisuuteen.

Lisätietoja

http://www.wellamo-opisto.fi
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola puh. 050 398 5850, mari.yla-sankola-peltola@lahti.fi (vuosilomalla 6.-9.4.)
Apulaisrehtori Päivikki Tapiola puh. 050 398 5861, paivikki.tapiola@lahti.fi

Lahden kaupunki, Wellamo-opisto
Osoite: Kirkkokatu 16, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Suggested jobs