Suunnittelu- ja käyttöinsinööriä - Kimitoöns kommun

Suunnittelu- ja käyttöinsinööriä

Kemiönsaaren kunta hakee suunnittelu- ja käyttöinsinööriä kiinteistö- ja yhdyskuntatekniseen yksikköön. Pääasiallisena työtehtävänäsi on kiinteistöyksikön päivittäisten asioiden hoitaminen yhteistyössä kunnan eri osastojen ja yksikön henkilöstön kanssa sekä pienten ja isojen investointihankkeiden toteuttaminen.

Toimit kiinteistöjen huoltomiesten tiiminvetäjänä sekä päivittäisen kiinteistönhoidon pääasiallisena yhteyshenkilönä. Tehtäviisi kuuluu urakoiden ja materiaalien hankinta sekä investointien ennakkosuunnittelu, valvonta ja seuranta.

Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä. Työskentelet tiimissä mukavien työtovereiden kanssa, mutta sinun tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän sijoituspaikka on Kemiö, ympäristö- ja tekniikkaosasto.

Työtehtäviä voidaan myös muokata pätevyyden mukaan. Palkka TS:n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava opintotasoinen tutkinto sekä hyvä suomen tai ruotsin kielen ja tyydyttävä toisen kotimaisen kielen taito. Kokemus rakennusteknisistä investoinneista, julkisista hankinnoista ja kunnallishallinnosta lasketaan eduksi.

Lisätietoja

http://www.kemionsaari.fi

Kysymyksiin vastaa kiinteistö- ja infrapäällikkö Jonas Pomrén, puh., 040 520 5909, 8.7.2019-12.7.2019 sekä 5.8.2019-9.8.2019 klo 8-16 välisenä aikana.

Kemiönsaaren kunta
Osoite: Vretantie 19, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Tutustu työnantajaan