Suunnitteluavustaja - Uudenkaupungin kaupunki

Suunnitteluavustaja

Uudenkaupungin kaupungin kaupunkisuunnittelu hakee suunnitteluavustajaa vakinaiseen toimeen.

Suunnitteluavustaja toimii pääsääntöisesti kaavoituksen ja yleisten alueiden suunnittelun avustavissa tehtävissä. Tehtäviin kuuluu mm. suunnitelmien ja muiden asiakirjojen viimeistelyä, havainnollistamista, asiakaspalvelua ja sihteeritehtäviä.

Toimeen valittavalta edellytämme suunnitteluassistentin tai piirtäjän koulutusta tai muuta soveltuvaa tutkintoa, joka antaa vastaavat valmiudet työhön. Valittavan henkilön pitää pystyä toimimaan luontevasti vaihtelevissa työryhmissä ja asiakaskontakteissa. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa ja yleisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoa. Käytössämme on Trimble Locus -ohjelmisto. Katsomme eduksi myös Dynasty-asianhallintajärjestelmän osaamisen sekä kokemuksen kunnallishallinnosta.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja antavat kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén, puh. 0500 743 087, leena.arvela-hellen@uusikaupunki.fi ja kaavasuunnittelija Annakaarina Lamminpää, puh. 050 370 5771, annakaarina.lamminpaa@uusikaupunki.fi.
Hakemus tulee jättää sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Uudenkaupungin kaupunki, Kaupunkisuunnittelu
Osoite: Uusikaupunki

Uusikaupunki on noin 16 000 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla.
Kaupunkisuunnittelu vastaa hyvän ja laadukkaan kaupunkikuvan ja ympäristön muodostumisesta ja kaavojen, yhdyskuntatekniikan ja kaupungin omien rakennusten suunnittelusta sekä tuottaa kaupungin ja muiden tilaajien tarpeisiin maaomaisuuden hallintaan ja hoitoon liittyviä palveluja. Vastaamme kaupungin maastomittaus-, karttatuotanto- ja paikkatietopalveluista. Hoidamme tonttien luovutukset ja asemakaava alueen kiinteistönmuodostamistehtävät sekä yksityisteihin liittyvät asiat koko kaupungin alueella. Hoidamme joukkoliikenteeseen liittyvät tehtävät. Ylläpidämme kunnallisteknisten verkostojen tiedostoja sekä ajantasakaavaa.
Kaupunki on savuton työpaikka.
Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan