Suunnitteluavustaja - Paimion kaupunki

Haemme kaavoituksen ja paikkatiedon tehtäväalueille

SUUNNITTELUAVUSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme monipuolisen työn mukavan työyhteisön jäsenenä. Vireän kaupungin pienessä organisaatiossa tehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevia. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Työskentelet kaupungin Tekniset ja ympäristöpalvelut -toimialalla, kaavoituspäällikön alaisuudessa ja pääasiassa kaavoitukseen liittyvien avustamistehtävien parissa. Olet kaavan laatijan oikea käsi, joka kerää suunnittelukohteen lähtötietoja ja kokoaa tarvittavat aineistot suunnittelua varten. Huolehdit kaavaprosessiin sisältyvien kuulutusten, kirjeiden ja lausuntopyyntöjen valmistelusta. Osallistut myös kaava-asiakirjojen piirto- ja kirjoitustyöhön. Kaavoituksen lisäksi työhösi sisältyy myös paikkatietoon ja maaomaisuuteen liittyviä tehtäviä, asiakaspalvelua, arkistointia sekä aineistojen toimitusta ja laskutusta. Toimit lisäksi teknisten ja ympäristöpalveluiden nettisivujen pääkäyttäjänä ja Suomi.fi -palvelutietovarannon (ptv) yhteyshenkilönä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista paikkatieto-ohjelmistoista, esim. QGis, Autocad, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä asiakaspalvelutaitoja.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa tai muuta vastaavan tasoista soveltuvaa tutkintoa. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus kaavoituksesta tai muusta teknisestä suunnittelusta, nettisivujen päivittämisestä, kunnallisista rekistereistä, asianhallintajärjestelmistä ja kunnallishallinnosta sekä laskutuksesta. Tehtäväkuva laaditaan tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Ennen toimen vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Lisätietoja

http://paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaavoituspäällikkö Jouni Kiimamaa, puh. 02-474 5281 tai paikkatietopäällikkö Virpi Lindvall, puh. 02-474 5305. Ajalla 12.7.-30.7. vain sähköpostitiedustelut: etunimi.sukunimi@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Tekninen toimi, Ympäristöpalvelut

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka on pystynyt kehittämään palvelutasoaan hyvin ajan vaatimusten mukaan. Se on samalla pitänyt hyvää huolta asukkaittensa viihtyvyydestä turvallisena ja virikkeitä antavana kotiseutuna.


Osoite: PL 50 (Vistantie 18), 21531 Paimio

Rekommenderade jobb