Skip to main content
test
Suunnitteluinsinööri, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Vesi hakee vakinaiseen työsuhteeseen SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ.

Vesihuollon verkostojen suunnittelua tehdään Oulun Vedessä merkittävä osa omana työnä. Oma suunnittelu on suuressa roolissa erityisesti saneerauskohteissa sekä asemakaavan ulkopuolisten alueiden viemäröintihankkeiden suunnittelussa.

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä painopiste on asemakaavan ulkopuolisten alueiden viemäröintiselvityksissä sekä niiden yleis- ja rakentamissuunnittelussa ja näihin liittyvien sopimusasioiden valmistelussa. Työtehtäviin kuuluu myös liitoslausuntojen laadinta, tekninen asiakaspalvelu sekä erityyppisten teknisten selvitysten laadinta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammattikorkeakoulututkinto tai insinööritutkinto vesihuolto-, yhdyskunta- tai ympäristötekniikan alalta. Tehtävä edellyttää vahvaa tietoteknistä osaamista ja tehtävässä on hyötyä projektinhallintataidoista.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vesihuollon verkostojen suunnittelusta, rakentamisesta tai kunnossapidosta sekä vesihuoltoalan lainsäädännön, määräysten, standardien ja suunnitteluohjelmistojen tuntemus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, olet oma-aloitteinen ja omaat vastuullisen työotteen ja myönteisen asenteen uuden oppimiseen. Asiakaspalvelutilanteissa sinulta löytyy positiivista ja joustavaa palveluasennetta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja työyhteisön monialainen osaaminen. Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8273/2022. Hakemukset on toimitettava 15.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.oulunvesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Hanna Sandqvist, p. 040 353 4240 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Vesi

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun alueella noin 205 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on noin 39 M euroa ja palveluksessamme on 115 alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.


Osoite: Kasarmintie 29, 90015 Oulun kaupunki

Rekommenderade jobb