Skip to main content
test

Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueen kunnallisteknisessä suunnittelussa on haettavana suunnitteluinsinöörin (vesihuolto ja hulevesi) tehtävä 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on hulevesien hallintaan, hulevesien yleis- ja yksityiskohtaiseen suunnitteluun ja suunnitteluttamiseen, hulevesimallinnukseen sekä vesihuollon yleis- ja yksityiskohtaiseen suunnitteluun liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusehtona on insinöörin tutkinto (ammattikorkeakoulu tai vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto) ympäristö- yhdyskuntatekniikan tai vastaavalta koulutussuunnalta.
Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä vuorovaikutustaidot.
Eduksi katsotaan kokemus kunnallisteknisistä suunnittelutehtävistä ja Autodesk-tuoteperheen ohjelmien käytöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 36,25 h/vko.
Tehtäväkohtainen palkka 3744,54 - 3864,04 €/kk

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Huom. Mahdollisen haastatteluaikataulun voi ilmoittaa tässä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://vimeo.com/showcase/10277705/video/711087783

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Ari Räsänen, 044 718 5122, ari.rasanen@kuopio.fi.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, kunnallistekninen suunnittelu

Me Kuopiossa uskomme hyvään elämään. Meille se koostuu kolmesta asiasta -hyvästä elosta, ilosta ja olosta. Se on paloa elämää kohtaan, virtaa ja liikettä, sujuvuutta arjessa sekä vapautta tehdä omia valintoja juuri itselle sopivassa ympäristössä, kukin omalla tavallaan.

Olemme Suomen lähes 123 000 asukkaan kaupunki, jonka tavoite on olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkki muulle maailmalle. Rakennamme sitä yhdessä 3 500 työntekijän voimin. Olemme saaneet aikaan merkityksellisiä hetkiä kuopiolaisille jo lähes 250 vuoden ajan. Millaisia hetkiä sinä haluat jättää jälkeesi?


Osoite: 70110 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb