Suunnittelupäällikkö, geotekniikkayksikkö - Esbo stad

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemista maa- ja kallioperätutkimuksista, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön suunnittelupäällikkö toimii geologia ja informaatio -vastuuyksikön esimiehenä. Vastuuyksikön tehtäviin kuuluu kalliorakennushankkeiden ja geologisten asiantuntijatehtävien lisäksi mm. maa-, kallioperä- sekä maanalaisten tilojen tietojen kokoaminen ja tietokantojen ylläpito, pohjavesi- ja radonasiat, sekä alaan liittyvien ohjelmistojen kehitystyöt.

Suunnittelupäällikön tehtäviin kuuluu mm. kalliorakentamisen suunnittelun ja rakentamisen aikaiset asiantuntijatehtävät, suunnittelukonsulttitöiden ohjaus, kaavoitusprojekteihin osallistuminen sekä yksikön kehityshankkeet. Mm. Espoon metron liikenteelle oton jälkeen koko metrolinjan oheen maanpäällä tehtävät louhinnat edellyttävät asiantuntijuutta kaupungin organisaatiossa.


Työpaikan nimi: Geotekniikkayksikkö, Tekniikantie 15, 02150 ESPOO

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kalliorakennushankkeista ja muista vastuuyksikön tehtävistä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn sekä alan suunnitteluohjelmien hallintaa.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Geotekniikka -yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-04-46-21
  • Sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 4089,66 €/kk
  • 8.6.2021 - 9.8.2021 15:45
  • Teknisen alan muut tehtävätTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
- geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 5727 614, etunimi.sukunimi@espoo.fi
- suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen, 0503722792, etunimi.s.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Geotekniikka -yksikkö

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb