test
Suurtalouskokki - Nousiaisten kunta

Nousiaisten kunnan ruoka-ja puhtauspalveluissa on haettavana
suurtalouskokin määräaikainen työsuhde. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää 18.10.2022 asti.

Etsimme reipasta, itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia.

Pätevyysvaatimuksena on suurtalouskokin tutkinto tai muu vastaava koulutus sekä alan työkokemus. Työntekijältä edellytetään hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.
Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan.
Ennen työn vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.
Hakemukset suositellaan toimittamaan Kuntarekry.fi- rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjalliset hakemukset opinto-ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, on toimitettava 28.1.2022 klo 12:00 mennessä osoitteella: Nousiaisten kunta, Tekninen osasto, Sinikka Honkavaara, Moisiontie 19, 21270 Nousiainen
Työhaastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja tehtävistä antaa ruokahuoltopäällikkö Sinikka Honkavaara, puh. 044 4355440 tai sähköposti: sinikka.honkavaara@nousiainen.fi

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokahuoltopäällikkö Sinikka Honkavaara, puh. 044 4355440 tai sähköposti: sinikka.honkavaara@nousiainen.fi

Lisätietoja

Nousiaisten kunta, Tekninen osasto

Nousiainen on lähes 5 000 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Moisiontie 16, 21270 Nousiainen

Rekommenderade jobb