Skip to main content
test

KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLA AVOINNA SUURTALOUSKOKIN TOIMI

Suurtalouskokki toimii yhtenä työntekijänä kaupungin keskuskeittiön työyhteisössä, joka sijaitsee Pohjanlinnan koulun yhteydessä. Lounaita valmistetaan kouluille ja päiväkodeille 1400 annoksen verran. Ruokasalissa ruokailee lounaalla noin 600 asiakasta. Työaika on arkisin 6-13.40. Työnkuvaan kuuluu kaikki keittiön työt ruoanvalmistuksesta astiahuoltoon, puhtaanapitoa unohtamatta.

Odotamme hakijalta reipasta ja kehittävää työotetta, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta sekä erityisruokavaliotuntemusta ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Koulutusvaatimuksena on suurtalouskokintutkinto tai muu alan tutkinto ja työkokemus suurkeittiöstä katsotaan eduksi.

Tarjolla on monipuolinen työ, päivittäin vaihtuvilla työtehtävillä, iloisessa ja touhukkaassa työyhteisössä.

Lisätietoja

http://www.kankaanpaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sanna Aho-Mantila, 044 577 2629, sanna.aho-mantila@kankaanpaa.fi. Hakemukset tulee toimittaa 17.5.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä rekrytointipalvelussa www.kuntarekry.fi/avoimet työpaikat. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen Kankaanpään kaupunki, kirjaamo, PL36, 38701 KANKAANPÄÄ. Kuoreen merkintä "suurtalouskokin toimi" tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kankaanpaa.fi

Lisätietoja

Kankaanpään kaupunki, Hallinto- ja tukipalvelut

Kankaanpään kaupunki on noin 13 000 asukkaan Pohjois-Satakunnan keskuskunta – moderni ja omaleimainen kaupunki, jossa on tilaa luovuudelle. Kankaanpää yhdistää alueen voimavarat hyvinvoinnin ja kehityksen edistämiseksi. Meiltä löydät viihtyisän asuinympäristön ja monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Kankaanpään kaupungilla työskentelee vajaa 600 työntekijää. Kaupunki on yksi alueen suurimmista työnantajista ja haluamme tarjota kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä kaupungin hyvinvoinnin edistämisessä. Meiltä löydät mukavat työkaverit ja monipuoliset mahdollisuudet. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. vapaa pääsy uudistettuun uimahalliin. Henkilöstöpolitiikan osalta tärkeänä päämääränä on osaava, motivoitunut, luova ja muutoskykyinen henkilöstö. Henkilöstön työhyvinvoinnin kehittäminen on meille tärkeää. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on paras takuu laadukkaille palveluille. Kankaanpään kaupungin siivous-ja ruokahuoltoyksikkö huolehtii palvelujen tuottamisesta kaikille kaupungin palvelukeskuksille. Erikoistumalla omaan tehtäväänsä yksikkö mahdollistaa muille kunnallisille palvelun tuottajille keskittymisen omaan perustehtäväänsä. Palvelut tuotetaan kaupunkistrategian mukaisesti ottaen huomioon vaihtoehtoiset ja monipuoliset palveluiden tuottamistavat.


Osoite: Kuninkaanlähteenkatu 12, 38700 Kankaanpää
Kankaanpään kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb