test

Syöpätautien ylilääkäri, Lahti

Ansök senast  15.4.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme syöpätautien ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen syöpätautien poliklinikalle Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Olemme ylpeitä viime vuosien tutkimustyömme saavutuksista, esimerkiksi suolistosyövän RAXO- tutkimus on saanut kansainvälistäkin huomiota.

Tehtävääsi kuuluu syöpätautien erikoisalan kokonaisuuden kehittäminen lääke- ja sädehoidon osalta. Poliklinikallamme on lämminhenkinen, moniammatillinen työyhteisö. Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta ja sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.

Me tarjoamme
- uudistuneen ja uudistuvat keskussairaalan työympäristön
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- mahdollisuuden tutkimustyöhön ja säännölliseen kouluttautumiseen
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Junayhteys Kouvolasta puoli tuntia. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkärin pätevyyden. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Operatiivisen tulosaluejohtaja Jussi Haapala

puh. 044 719 5623

jussi.haapala@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare