test
Taitovalmentaja, sähköala - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Haluatko jakaa vankkaa sähkö- ja automaatioalan osaamistasi ja ohjata opiskelijoita matkallaan ammattiin?

Haemme Itä-Savon koulutuskuntayhtymään, Ammattiopisto Samieduun sähkö- ja automaatioalan ammattitaitoista ja työelämälähtöistä taitovalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Taitovalmentajan työhön kuuluvat sähkö- ja automaatioalan opiskelijoiden ohjaaminen Samiedun oppimisympäristöissä sekä erilaisissa työelämäyhteistyötilanteissa ja työpaikoilla. Työtehtävät ja ohjauksen sisältö suunnitellaan yhteistyössä alan ammatillisten opettajien kanssa. Taitovalmentaja tukee osaltaan opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista ja ohjaa opiskelijoita käytännön ammattitaidon kehittymisessä sekä osallistuu opetuksen kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään monipuolista ja nykyaikaista alan käytännön työkokemusta ja vankkaa ammattitaitoa. Lisäksi arvostamme hyviä työelämäyhteyksiä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla hyvä ymmärrys sähkö- ja automaatioalan toimintaympäristöstä, omaat erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, ja sinulla on kyky tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mm.
- hyvän perehdytyksen
- merkityksellisen työn ja vakaan työnantajan
- innostuneen, kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- monipuolista TYHY-toimintaa ja kattavan työterveyshuollon
- hyvät kehittymismahdollisuudet

Sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi ja toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Rekommenderade jobb