Skip to main content
test
Tallimestari - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme tallimestaria vakituiseen työsuhteeseen Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kaustisen toimipaikkaan 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vaadittava koulutustaso vähintään hevostalouden perustutkinto, ratsastuksenohjaaja.
Arvostamme kokemusta ratsastuksen opettamisesta ja nuorten kanssa työskentelystä, monipuolista hevosalan osaamista ja työelämäyhteyksiä hevosalalla sekä oma-aloitteista ja vastuullista työn suorittamista.

Eduksi katsotaan talliympäristön koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä ratsastuskoulutoiminnan organisointitaidot.

Tehtävä sisältää opetustallin hevosten ja talliympäristön hoitamista, opiskelijoiden ohjausta tallitöissä, ratsastuksen opettamista sekä ratsastuskoulun hevosten koulutustason ylläpitoa ja kehittämistä, ratsastuskoulutoiminnan kehittämistä ja organisointia. Toimimme tiimiorganisaatiossa ja tehtävä edellyttä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.


Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote valituksi tulemisen jälkeen.
Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat
Toimipaikkapäällikkö Sirpa Puusaari 044 7250613, sirpa.puusaari@kpedu.fi ja toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala 044 7250682, hanna-mari.laitala@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Raviradantie 36B, 69600 Kaustinen
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb