Skip to main content
test
Talous- ja hallintopäällikkö - Pelkosenniemen kunta

Etsimme uudistuvaan työyhteisöömme

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Pelkosenniemen kunnassa toteutetaan parhaillaan organisaatiouudistusta, jossa hallinnon tukipalveluita tekevät työntekijät kootaan keskitettyyn tukipalvelutiimiin. Tarkoituksemme on panostaa talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisen, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Uudistuksen tavoitteena on hyvinvoiva työyhteisö, jonka arjessa näkyvät arvomme yhteisöllisyys, sydämellisyys ja vastuullisuus.

Tukipalvelutiimin esimiehenä toimii talous- ja hallintopäällikkö, joka on uusi virka. Vastuualuepäällikön yleisten tehtävien lisäksi hän vastaa kunnan toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta vuosikellon mukaisesti, luottamushenkilöhallinnosta sekä muista hallinnon tehtävistä, kuten viestinnästä, arkistoinnista ja tiedonhallinnasta. Talous- ja hallintopäällikkö kuuluu kunnan johtoryhmään ja toimii suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa.

Talous- ja hallintopäällikön kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai
korkeakoulututkinto yhdistettynä pitkäaikaiseen kokemukseen kunnallishallinnosta sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus esimiestehtävistä, toiminnan ja talouden prosessien ja järjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumista kunnan arvoihin sekä ratkaisukeskeistä työotetta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Viran täytössä käytetään 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran täyttöä on valitun henkilön esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Pelkosenniemi on savuton työyhteisö.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee jättää 23.7.2022 klo 15 mennessä kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.pelkosenniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antavat:
Markku Kankaanranta
Kunnanhallituksen puheenjohtaja
markku.kankaanranta@pelkosenniemi.fi
040 687 2604
Päivi Vauhkonen
Kunnanjohtaja
paivi.vauhkonen@pelkosenniemi.fi
040 157 7045
tavoitettavissa 18.7.2022 alkaen

Lisätietoja

Pelkosenniemen kunta, Hallintopalvelut

Pelkosenniemi on pieni, yhteisöllinen ja innovatiivinen kunta Itä-Lapissa. Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Pyhätunturin matkailukeskus sijoittuvat kuntaamme.


Osoite: Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi
Pelkosenniemen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb