Talous- ja hallintopäällikkö

Tarjoamme Sinulle vakituisen virkasuhteen kaupungin suurimmalla toimialalla, minkä toimintamenot ovat runsaat 150 milj. euroa. Tehtävä on monipuolinen ja mahdollisuuksia tarjoava sijoittuen hallinto- ja hoitotyön henkilöstöpalvelujen palvelualueelle. Talous- ja hallintopäällikkö on yksi toimialan viidestä palvelualuejohtajasta, kuuluu sosiaali- ja terveystoimialan johtoryhmään ja osallistuu aktiivisesti Satakunnan sote-uudistuksen valmisteluun. Virkasuhde täytetään 6.7.2021 alkaen.

Tehtävänä on kaupungin konsernipalvelujen toimialaan kuuluvien asioiden ohjaus sosiaali- ja terveystoimialalla. Näitä ovat talous- ja henkilöstöhallintoon, ICT-palveluihin sekä hankinta- ja sopimushallintoon liittyvät kysymykset, yhteistyö palvelualueiden kanssa toimitilaratkaisuissa sekä yleishallinto. Lisäksi tehtävään kuuluvat sosiaali- ja terveysvaliokunnan sihteeritehtävät, esimiestehtävät lähes 20 henkilölle ja osallistuminen Rauman kaupungin palvelukeskushankkeen valmisteluun.

Rauman sosiaali- ja terveystoimiala on laatusertifioitu ISO 9001:2015 mukaisesti. Tämä tarkoittaa palvelualueen johtajalta vastuunkantoa siitä, että laatutyön edellytykset turvataan palvelualueella ja näin perustyön jatkuva kehittäminen mahdollistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus kunnallistalouden ja -hallinnon tehtävistä. Aiempi esimies- ja johtamiskokemus lasketaan eduksi.

Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä sekä näyttöä onnistuneesta muutosjohtamisesta. Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen. Valittavan henkilön tulee ennen virkasuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemuksen jättäminen ensisijaisesti järjestelmän kautta. Toimita hakemuksesi sähköisesti perjantaihin 16.4.2021 kello 15.00 mennessä osoitteessa www.rauma.fi/rekry tai Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveystoimialan toimialajohtaja Satu Helin, puh. 050 428 5244 tai sähköpostitse satu.helin@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto ja hoitotyön henkilöstöpalvelut
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee Sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Suggested jobs