test
Talousasiantuntija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Monetra Oulu Oy etsii TALOUSASIANTUNTIJAA työskentelemään vaativissa taloushallinnon tehtävissä asiakaskohteessa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun.

Talousasiantuntija toimii asiantuntijana talouteen ja toiminnan arviointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin kuuluu avustaa erilaisten raportointien, selvitysten ja laskelmien laadinnassa mm. kustannuslaskentaa ja palvelujen tuntihinnat, tilastotietojen kokoaminen, prosessien ja järjestelmien kehittäminen ja kouluttaminen yhdessä talouspalveluiden kanssa. Talousasiantuntija toimii johdon tukena ja taloussihteeri-controllerin työparina.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Koulutusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto. Lisäksi toivomme riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahvaa taulukkolaskennan osaamista.

Työssä menestymisessä korostuvat taloushallinnon asiantuntemuksen lisäksi hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus- sekä IT-taidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kokemus julkishallinnon alalta on eduksi.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua jatkuvaan itsesi monipuoliseen kehittämiseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 26.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Heli Inkala, p. 040 543 6268 ja palvelujohtaja Soile Pajarinen, p. 044 703 0615.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Rekommenderade jobb