Taloushallinnon asiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Oletko kehittämishakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaava taloushallinnon ammattilainen?

Tule meille osaksi kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota!

Monetralla on edessään voimakkaat kasvun vuodet hyvinvointialueiden muodostumisen ja uuden talousjärjestelmän käyttöönoton myötä. Haemmekin nyt Pirkanmaan organisaatioomme TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJOITA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänimikkeesi voi olla kirjanpitäjä, reskontra-asiantuntija, kirjanpitoasiantuntija tai controller. Tarjoamme monipuolisia taloushallinnon tehtäviä osaavassa työporukassa, jonka yhteishenki on vertaansa vailla!

Työtehtäviisi kuuluu mm.

- asiakastyö ja -palvelu rooliisi kuuluvalla tavalla yhteistyössä muun tiimin kanssa
- asiakkaiden konsultointi talouspalveluihin liittyvissä asioissa esim. erilaisiin muutostilanteisiin ja projekteihin liittyen
- palveluprosessien ja järjestelmien kehityskohteiden tunnistaminen ja kehitystoimenpiteiden aktiivinen edistäminen
- yhtenäisten toimintatapojen edistäminen, perehdyttäminen ja kouluttajana toimiminen
- erilaiset selvitykset ja raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi
- toimiminen käyttöönottoprojekteissa oman asiantuntijuusalueesi osalta
- muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Asiantuntijuusalueesi voi liittyä esim. ostotilauksiin ja ostoreskontraprosessiin, myyntireskontraan ja perintään, kirjanpitoon, controller-toimintoihin ja talousraportointiin tai maksuliikenteeseen ja maksamisen prosesseihin.

Toivomme, että hallitset taloushallinnon prosessit ja talousjärjestelmien ja muiden nykyaikaisten työvälineiden käytön ja olet yleisemminkin kiinnostunut tietojärjestelmiin ja digitalisaatioon liittyvistä asioista. Olet valmis kehittämään ammattitaitoasi esimerkiksi ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntämiseen taloushallinnon prosesseissa.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto liiketalouden alalta, ja eduksi katsotaan kokemus käyttöönottoprojekteista ja projektinhallintatehtävistä.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse kirjanpidon palvelupäällikkö Olli Nurmiselta (etunimi.sukunimi@monetra.fi).

Hakuaika päättyy 30.11.2021. Lähetä hakemuksesi CV:n kera Kuntarekryn Hae paikkaa -linkistä. Otamme yhteyttä ja kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun sitä mukaa kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse kirjanpidon palvelupäällikkö Olli Nurmiselta (etunimi.sukunimi@monetra.fi).

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy / Talouspalvelut

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere

Rekommenderade jobb