Skip to main content
test
Talousjohtaja - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupunki hakee talousjohtajaa vakituiseen virkaan 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talousjohtajana olet osa kaupungin johtoryhmää ja vastaat taloushallinnon palvelualueesta. Lieksan kaupungin vahva kuntatalous antaa erittäin hyvän pohjan työskentelyllesi talousjohtajana. Vuoden 2022 talous on toteutumassa ylijäämäisenä. Lieksan kaupungin taseessa oli kertynyttä ylijäämää vuoden 2021 lopussa 26,1 miljoonaa euroa. Kaupunki on lähes velaton vuoden 2022 lopussa. Talousjohtajana vastuullasi on kaupungin talousarvion, tilinpäätöksen ja osavuosiraporttien valmistelu sekä kaupungin taloushallinnon palveluiden tuottaminen yhdessä viisihenkisen taloustiimin kanssa. Vastuullasi on vesihuollon ja kuntatekniikan liikelaitosten talousohjaus, ja toimit liikelaitosten päälliköiden esihenkilönä. Toimit myös konserniyhtiöiden (Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan Kiinteistöt Oy) controllerina ja vastaat tietohallinnosta, joka on ulkoistettu.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus talouden ja johtamisen tehtävistä. Edellytämme sinulta lisäksi hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämisotetta.

Tarjoamme sinulle mm.
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
- viihtyisän työyhteisön kaupungin sydämessä
- kaupungin henkilöstöedut
- kattavat työterveyspalvelut

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Talousjohtaja on yksi työnantajan edustajista ja johtavassa ja itsenäisessä asemassa oleva viranhaltija. Talousjohtajan tehtävässä noudatetaan kokonaispalkkaa. Hakija voi esittää palkkatoiveensa hakemuksen yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Talousjohtajaksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen, jarkko.maattanen@lieksa.fi, p. 040 1044 001.
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 24.10.2022 klo 15.00 mennessä (työavain 470329).
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 24.10.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hallinto

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb