test

Talousjohtaja

Ansök senast  25.9.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana

TALOUSJOHTAJAN

toistaiseksi voimassa oleva virka 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talousjohtajana toimit Lapin hyvinvointialueen talouspalveluiden vastuualuejohtajana ja aluehallituksen nimeämänä rahatoimen hoitajana. Tehtävässäsi vastaat hyvinvointialueen taloudenhoidosta ja taloushallinnosta, taloutta koskevien säädösten toimeenpanosta sekä hyvinvointialueen palveluiden tuotteistuksesta ja hinnoittelusta.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat hyvinvointialueen rahoitusjärjestelyt, talousarvion, tilinpäätöksen ja käyttösuunnitelman laadinta, taloussuunnittelu sekä talousasioiden valmistelu ja raportointi aluehallitukselle sekä -valtuustolle. Kuulut hyvinvointialueen johtoryhmään ja tuot talousnäkökulman asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Talousjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä johtamiskokemus ja hyvä toimialan tuntemus. Eduksi katsotaan julkisen sektorin tuntemus ja kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä.

Tehtävään valittavalta odotamme vahvaa kokemusta talousalasta, riittävää kokemusta ison organisaation talousjohtamisesta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita sekä ymmärtää käytännön asioita siten, että toimiminen vaihtuvissa ja yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista. Hyvinvointialueen talouden johtamista ja toimintaa ohjaavien lakien ja asetusten sekä muiden normien ja ohjeiden tuntemus tukee tehtävässä toimimista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti. Talousjohtajan kokonaispalkka on 9244€/kk

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakijoista voidaan tehdä hakijoiden suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä soveltuvuusarviointi.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 25.9.2023 klo 15.00 mennessä.


Läs mer

https://lapha.fi
https://lapha.fi/tietoameista

Hyvinvointialuejohtaja Jari Jokela, 040 532 3998, jari.jokela@lapha.fi
Aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto, 040 841 0311, tapani.melaluoto@lapha.fi
Hallintojohtaja Harri Tiuraniemi, 040 665 9734, harri.tiuraniemi@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapissa on turvallista asua, elää ja kasvattaa pesuettaan. Kaikki hyvän elämän eväät ovat lähellämme. Täältä löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Naapurimaihinkin on helppo piipahtaa. Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen vaihtelusta, yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta loistokkaiden revontulien alla. Lapissa on helppo vaihtaa vapaalle työn vastapainoksi. Täällä on tilaa hengittää. Lapin hyvinvointialue on Lapin suurin työnantaja, joka vastaa Lapin julkisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita 17 kunnan ja neljän kaupungin alueella. Voimavaramme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö, joka koostuu lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaisesta. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare