Talouspäällikkö - Malax kommun

Talouspäällikkö - Malax kommun

Maalahden kunta hakee talouspäällikköä. Virka täytetään 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Talouspäällikkö johtaa talousyksikköä ja vastaa kunnan taloustoiminnoista.
Talouspäällikkö toimii avainhenkilönä talousarvion valmistelutyössä, tilinpäätösprosessissa ja taloudellisessa seurannassa. Talouspäällikkö vastaa myös kunnan maksuvalmiudesta, perinnästä ja rahoituksesta. Työtehtäviin kuuluu lisäksi kunnanhallituksen valmistelutyöhön osallistuminen ja taloudellisten suunnitelmien, analyysien ja johtamis- ja valvontajärjestelmien tuottaminen toiminnan seuraamiseksi. Talouspäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä kunnanjohtajan ja osastopäälliköiden kanssa ja auttaa muita yksiköitä talous- ja rahoitusasioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto kauppatieteelliseltä alalta. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen hyvä ymmärtämisen, puhumisen ja kirjoittamisen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä laskentataitoja ja kokemusta julkisesta taloushallinnosta. Sinun tulee olla tarkka ja työskennellä järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti. Talouspäällikkönä sinulla odotetaan olevan hyvät IT-taidot ja kykyä edistää prosesseja. Osallistut myös innokkaasti organisaation kehittämis- ja digitalisointihankkeisiin. Suhteita luova asenne ja hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle.

Hakijoiden soveltuvuutta tehtävään selvitetään mahdollisesti myös soveltuvuusarviointitestillä. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Läs mer

https://www.malax.fi/ajankohtaista/tule-meille-toihin/

Kunnanjohtaja Jenny Malmsten, puh. 050 437 2447, jenny.malmsten@malax.fi

Maalahden kunta, hallinto
Adress: Malminkatu 5, 66100 Maalahti

Maalahti on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Työntekijöitä Maalahden kunnassa on noin 550. Kunta tarjoaa innostavan työympäristön ja hyvän työyhteisön ammattitaitoisille henkilöille. Maalahden kunta on savuton kunta.

Mer om arbetsgivaren