test
Talouspäällikkö - Keravan kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme Keravan kaupunginjohtajan esikuntaan talouspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan kaupungin talousosaamista.

Talouspalveluihin kuuluu joukko talouden ammattilaisia ja vastuualueen esimiehenä toimii kaupunginkamreeri. Talouspalvelut vastaavat kaupungin ja kaupunkikonsernin talous-, laskenta- ja rahoitusprosessien sujuvasta toiminnasta. Kaupungin talousarviomenot ovat noin 860 milj. euroa ja investoinnit taloussuunnitelmakaudella ovat yhteensä noin 78 milj. euroa.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme analyyttistä talouspäällikköä hoitamaan talouden asiantuntijatehtävää, jossa keskeisinä tehtäväkokonaisuuksina ovat talouden raportointi, ennustaminen ja analysointi, sisäinen laskenta sekä talousarvio- ja tilinpäätösprosessit päätösvalmisteluineen omien tehtäväalueiden osalta. Tehtävässä pääsee myös kehittämään laskentaprosesseja sekä tieto- ja raportointijärjestelmiä. Tehtävät tulevat tarkentumaan valittavan henkilön osaamisesta riippuen, mutta tulet vastaamaan ainakin kasvatuksen ja opetuksen toimialan taloudesta yhdessä toimialan johdon kanssa.

Näin onnistut tehtävässä
Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, hyvät MS-Office taidot (erityisesti Excel), aikaisempaa kokemusta talousjärjestelmistä ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Odotamme kehittävää työotetta ja tiedolla johtamisen ymmärrystä. Toivomme saavamme joukkoomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavan taloushallinnon ammattilaisen, jolle kuntakentän talouteen liittyvät elementit ovat tuttuja. Käytännön työskentely edellyttää oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupungille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. kaupunginkamreeri Katja Immonen 26.11.2021 klo 13-16 ja 1.12.2021 klo 14-16 p. 040 318 2255
tai etunimi.sukunimi@kerava.fi

Lisätietoja

Talouspalvelut

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb