Skip to main content
test

Lapin hyvinvointialueen Hallinto- ja tukipalveluissa on haettavana 6.10.2022 klo 14.00 mennessä

TALOUSPÄÄLLIKKÖN VIRKA

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa Hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle ja sen Talouspalvelut -vastuualueelle.

Talouspalvelujen vastuualueen vastuuyksiköt ovat
• Talous- ja laskentapalvelut
• Taloushallintopalvelut

Tehtävän hoito tapahtuu Talous- ja laskentapalvelut vastuuyksikössä. Talouspäällikkönä työskentelet taloussuunnittelupäällikön alaisuudessa tehtäväalueina muun muassa toimialojen taloussuunnittelu, raportointi sekä tuotteistus ja hinnoittelu. Talouspäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä taloussuunnittelu- ja laskentapäällikön sekä hyvinvointialueen muiden toimialojen toiminnan asiantuntijoiden kanssa. Lisäksesi talouspalveluissa on 4 talouspäällikköä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Talouspäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Viranhoito on mahdollista aloittaa jo syksyn 2022 aikana.
Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävien hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä. Hakuaika 15.9. - 6.10.2022 klo 14.00.

Lisätietoja antaa:
Elisa Kusmin, talousjohtaja, 040 758 2762.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)lapha.fi

Lisätietoja

http://www.lapha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Elisa Kusmin, p. 040 758 2762, elisa.kusmin(a)lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa.

Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg


Osoite: PL 8056, 96101 Rovaniemi

Rekommenderade jobb