test
Talouspalveluiden palvelupäällikkö - Borgå stad

Porvoon kaupunginhallitus on päättänyt, että kaupungin hallintopalvelukeskus (HPK) yhtiöitetään. Perustettava tukipalveluyhtiö tuottaa talous-, henkilöstö-, ICT- ja käännöspalveluita Porvoon kaupungille ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle. (ks. lisää https://www.porvoo.fi/kaupunginhallituksen-paatokset-20122021) Porvoon kaupunginvaltuusto käsittelee asian vielä tammikuussa.

HPK Palvelut Oy aloittaa toimintansa vuoden 2022 alusta ja vuoden aikana tapahtuu monta muutosta. Alkaneen vuoden iso tehtävä on rakentaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle talous-, palkka- ja ICT-palvelut. Alustavien laskelmien mukaan tulevan yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 10 milj. euron luokkaa ja henkilöstömäärä 60-70 välillä. Toiminnan kasvaessa haemme kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä.

Nyt haemme talouspalveluiden palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Henkilö aloittaa alkuvuodesta Porvoon kaupungin palveluksessa, mutta siirtyy vuoden 2022 aikana HPKn henkilöstön mukana liikkeenluovutuksella uuden perustettavan yhtiön palvelukseen ns. vanhana työntekijänä.

Palvelupäällikkönä vastaat esihenkilöroolissa omasta tiimistäsi ja sen toiminnasta. Taloustiimissä on nykyisellään yhdeksän asiantuntijaa ja tuotamme kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä ostolasku-, myyntilasku ja maksuliikenteen palvelut. Vuoden aikana rekrytoimme taloustiimiin uusia asiantuntijoita ja esimerkiksi pääkirjanpitäjän Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kirjanpidosta vastaamaan.

Palvelupäällikön työ tulee olemaan monipuolista ja siihen liittyy toiminnan suunnittelua ja asioiden selvittämistä sekä palvelutuotannon rakentamista uudelle asiakkaalle. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa kokemusta taloushallinnon eri töistä sekä esimieskokemusta.

Uuden henkilön tehtäväkenttään tulee mm.
- hyvinvointialueen kirjanpidon, kirjaussuunnitelman suunnittelua yhteistyössä asiakkaan, rekrytoitavien henkilöiden ja kumppanien kanssa
- talousjärjestelmän käyttöönottoa yhteistyössä projektipäällikön kanssa (hankintakilpailutuksen voittanut CGIn Raindance)
- hyvinvointialueen kirjaussuunnitelman suunnittelu ja toteutus.

Kokemuksesi on mielellään kuntasektorin taloushallinnosta, mutta yksityisen sektorin kokemus antaa yhtä lailla hyvät edellytykset onnistua. Meillä tarvitset kykyä oppia uutta ja halua tehdä työsi hyvin. Odotamme että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät tietotekniset taidot sekä kiinnostusta talousjärjestelmiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista suhtautumista muutoksiin.
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset rakentamaan uutta, kehittämään toimintaa ja näköalapaikan uuden perustettavan yhtiön johtoryhmässä.

Porvoo on elävä kaksikielinen kaupunki, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka koostuu KVTES:n mukaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta sekä kokemuslisästä ja mahdollisista muista lisistä. Meillä on kattavat työsuhde-edut mm. lounas- ja liikuntasetelit.

Koronan vuoksi työskentelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä ja etätyöskentely on mahdollista tulevaisuudessakin. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 27.1.2022 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Anniina Kitula, puh. 040 557 0178, anniina.kitula@porvoo.fi

Lisätietoja

Hallintopalvelukeskus

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Urakoitsijantie 12 A, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb