Taloussihteeri

Vieremän kunnassa julistetaan haettavaksi vakituinen
TALOUSSIHTEERIN VIRKA
30.11.2020 klo 15.00 mennessä

Taloussihteerin keskeisiä tehtäviä ovat:
- osto-ja myyntireskontran hoitaminen
- perintätehtävien hoitaminen
- maksuvalmiuden seuranta ja maksuliikenteeseen liittyvät tehtävät
- taloushallinnon kehittämis- ja suunnittelutehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai toisen asteen ammatillista koulutusta sekä kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja tietojärjestelmistä.

Arvostamme kunta-alan taloushallinnon tuntemista, kykyä ja halua kehittää taloushallinnon tehtäväaluetta, itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä joustavuutta ja ennakkoluulotonta asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan.

Taloussihteerin virka sijoittuu kunnanhallituksen alle taloushallinnon tulosalueelle.

Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja palkkaus KVTES:n mukainen. Ennen viran vastaanottamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan 30.11.2020 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi, sähköpostiosoitteeseen viereman.kunta@vierema.fi tai postitse osoitteeseen Vieremän kunta, Kunnanhallitus, Myllyjärventie 1, 74200 Vieremä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.vierema.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jenni Koho, puh. 040 590 1345, jenni.koho@vierema.fi.

Vieremän kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Myllyjärventie 1, 74200 Vieremä

Vieremä on viihtyisä ja vireä noin 3 600 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Kuopion ja Oulun välillä. Vieremä on tunnettu erityisesti teknologiateollisuudesta sekä vahvasta maatalousyrittäjyydestä.