Taloussihteeri - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Kaukovainio, tekniikan yksikkö hakee taloussihteeriä määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 16.8.2021 - 30.6.2022.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Taloussihteerin tehtävässä toimit Kaukovainion yksikkö, tekniikan talous- ja henkilöstöhallinnon tiimissä. Tehtävänäsi on yksikön talouden hoito yhteistyössä yksikön johdon kanssa TTS:n mukaisesti. Tehtävään sisältyy yksikön osto- ja myyntitapahtumien toteutusta ja seurantaa, sekä matkustamiseen ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot:
Edellytämme monipuolista taloushallinnon tuntemusta, hyvää ja monipuolista ohjelmistojen hallintaa ja sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Lisäksi edellytämme monen asiakokonaisuuden yhtäaikaista hallintaa, kykyä organisoida omia työtehtäviä, ajankäytön hallintaa, sekä joustavuutta ja stressinsietokykyä.
Tehtävän hoito edellyttää 1-3 vuoden työkokemusta ammattialalta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai alempaan korkeakoulututkintoon rinnastettavaa opistotasoista tutkintoa.
Eduksi katsomme talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisen, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kehittämismyönteisen työotteen.

Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Palvelussuhteessa sovelletaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää talousasiantuntija Marika Hämeenaho, p. 050 3174949, marika hameenaho(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Kaukovainion yksikkö, tekniikka

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla. OSAO Kaukovainion tekniikan yksikössä opiskelee noin 2500 opiskelijaa, joista vajaat 2000 tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Tarjoamme ammatillisen osaamisen kehittämistä niin nuorille ja aikuisille ammatilliselle alalle hakeutuville kuin jo työelämässä oleville ammattilaisille. Järjestämme koulutusta 11 ammatilliseen perustutkintoon sekä niiden jatkeeksi ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi toteutamme työelämän ja yritysten tarpeisiin räätälöityä täsmäkoulutusta.


Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Rekommenderade jobb