Skip to main content
test
Taloussihteeri, Hankintapalvelut - Turun kaupunki

Tehtävän tarkoituksena on työskennellä osana Tarpeesta maksuun -prosessia. Tehtävään kuuluu pääasiassa Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden ostolaskujen, hyvityslaskujen, maksumuistutusten, muistioiden, meno- ja tulotositteiden sekä raporttien käsittelyyn liittyviä moninaisia tehtäviä sekä yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Työvälineinä ovat pääasiallisesti SAP VIM, SAP S/4 Hana sekä Microsoft Office -ohjelmat.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään hyvää ammatillista taloushallinon osaamista sekä hyviä valmiuksia käyttää SAP-järjestelmää sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä hankkia, käsitellä, arvioida ja jakaa tietoa sekä neuvoa sidosryhmiä.

Eduksi luetaan kykyä arvioida käsiteltävää tietoa analyyttisesti sekä tehdä sen pohjalta perusteltuja johtopäätöksiä. Arvostamme kykyä tehdä ratkaisuja ennakoimattomissa tilanteissa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
ostopäällikkö Anja Mäkelä p. 040 680 8529
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Yhteiset palvelut, Hankintapalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Olavinkatu 2, 20500 Turku

Rekommenderade jobb