Taloussihteeri, Talouspalvelut - Esbo stad

Taloussihteerinä tehtäviisi kuuluu monipuolisesti Talouspalvelun taloushallinnon tehtävät, erityisesti myynnin ja Sote-alueen tehtävät, kuten täyskustannuskorvaustenhaku-prosessin hoitaminen sekä asiakaspalvelu.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Rahoitus ja Talous, Talouspalvelut

Työaika: 36 h 15min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, tarkkuutta ja Microsoft Office -työkalujen hallintaa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja tartut reippaasti toimeen. Odotamme sinulta paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen ja oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. LIfecare-järjestelmän käyttökokemus sekä terveydenhoidon tuntemus/koulutus katsotaan eduksi.

Tervetuloa meille Talouspalveluihin!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat Talouspalveluesimies Ulla Rokka-Kalkasmaa puh. 043-8249704, mielellään 12.10. sekä 18.10 ja 20.10. klo 10-13

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Rahoitus ja talous -yksikkö, Talouspalvelut, Kirjanpito ja myyntilaskutus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb