Taloussuunnittelija - Pirkkalan kunta

Taloussuunnittelija

Pirkkalan kunnassa on haettavana vakituinen taloussuunnittelijan virka 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Etsimme analyyttistä ja kehittämishenkistä taloussuunnittelijaa täydentämään taloushallinnon asiantuntijatiimiämme. Taloussuunnittelijan valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen.

Edellytämme työkokemusta talouden operatiivisista tehtävistä sekä vahvoja Excel-taitoja. Arvostamme kuntasektorin työkokemusta sekä ajantasaista osaamista taloushallinnon tietojärjestelmien kehittämistyöstä. Lisäksi arvostamme kykyä suunnitella, aikatauluttaa ja organisoida. Työyhteisössämme arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja.

Taloussuunnittelijana pääset tarttumaan monipuolisiin tehtäviin taloussuunnittelun, - seurannan ja raportoinnin saralla. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä kunnan eri toimialojen, konsernijohdon sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Taloussuunnittelijana huolehdit talousarvioprosessin koordinoinnista ja kehittämisestä sekä talousarvion seurannasta. Tehtäviisi kuuluu mm. sisäisen ja ulkoisen laskennan kehittäminen, erilaisten raporttien ja selvitysten laatiminen johtamisen ja päätöksenteon tueksi. Taloussuunnittelijana toimit myös vastuullesi kuuluvan toimialan talousasiantuntijana.
Taloussuunnittelijana osallistut sisäiseen valvontaan, konsernivalvontaan sekä tilinpäätöksen toimintakertomuksen laadintaan. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat talouden suunnittelu- ja raportointiohjelmien pääkäyttäjyys, talouden ohjeiden laadinta, tiedotus ja kehittäminen sekä päätösvalmistelu. Taloussuunnittelija toimii myös talousjohtajan sijaisena.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ilmapiirin, esimiehen ja konsernijohdon tuen, asiantuntevat ja osaavat työkaverit sekä mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Virkasuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Lisätietoja antaa: talousjohtaja Petri Lätti puhelin 0504134019 ja sähköposti etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan