Taloussuunnittelija

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee vakituiseen työsuhteeseen taloussuunnittelijaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Taloussuunnittelijan työnkuvaan kuuluu:
- suunnittelun ja rakentamisen kustannusten jälkilaskenta
- aktiivinen kustannusseuranta
- kustannuslaskenta ja raportointi kuntatekniikan tarpeisiin
- tiliöinti-, hanke- ja verottajanumeroiden hallinnoiminen
- taloushallinnon asiantuntijana toimiminen
- budjetoinnissa avustaminen

Lisäksi taloussuunnittelija toimii suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon tukena.

Tehtävään valittavalta vaaditaan talousalan korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä taito. Eduksi katsotaan kokemus julkisen alan hankinnoista ja budjetoinneista sekä rakennustyömaiden talousasioiden hallinnasta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi 1.3.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa yhdyskuntasuunnittelija Enni Flykt, puh. 040 766 6760 tai enni.flykt@porvoo.fi

Kuntatekniikka
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats