Taloussuunnittelupäällikkö, Mäntsälä (Taloushallinto, ID 3025) - Eteva kuntayhtymä

Taloussuunnittelupäällikkö, Mäntsälä (Taloushallinto, ID 3025) - Eteva kuntayhtymä

Haemme TALOUSSUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit kuntayhtymän johdon ja palvelutoiminnan tukena toiminnan ja talouden seurannassa ja kehittämisessä. Vastaat talouden suunnittelun ja seurannan sujuvuudesta, koordinoinnista ja kehittämisestä. Tehtäviin kuuluvat mm. talousarvioprosessin kokonaiskoordinointi sekä toimeenpano, sisäinen raportointi ja sen kehittäminen sekä talouden ja toiminnan analysointi ja ennustaminen. Toimit talouspalveluissa esimiehenä sekä kehität yksikön toimintaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus julkisen sektorin talousprosessien tuntemuksesta ja budjetoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, analysointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsotaan kokemus konsernilaskennan osaamisesta. Raportoit tehtävässäsi henkilöstö- ja talousjohtajalle.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja puh. 040 304 7001
henkilöstö- ja talousjohtaja Maari Valli, puh. 040 304 7009

Pyydämme toimittamaan sähköisen hakemuksen 24.5.2019 klo 16.00 mennessä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä -->
https://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=789&key=&o=A_RJ&rspvt=pd2gxikrvvkgss4gk84cowo4w48k88g

Läs mer

http://www.eteva.fi

toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja puh. 040 304 7001
henkilöstö- ja talousjohtaja Maari Valli, puh. 040 304 7009

Taloushallinto
Adress: Mäntsälä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300 ja liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.
Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Mer om arbetsgivaren