test
Taloussuunnittelupäällikkö - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Haemme

TALOUSSUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärven kunnan konsernipalveluihin 31.12.2022 saakka.

Tule Nurmijärvelle taloussuunnittelupäälliköksi!

Oletko talouden ohjauksen ja suunnittelun asiantuntija, joka osaa kääntää monimutkaisetkin talousasiat selkokielelle eri kuulijakunnat huomioiden? Löytyykö sinusta etsimämme potentiaali ja into Suomen suurimman kunnan talousprosessien kehittämiseen?

Nurmijärvi on noin 44 000 asukkaan kasvava kunta Helsingin seudulla. Järjestämme palveluja kuntalaisille vuosittain noin 290 miljoonalla eurolla. Kuntakonserniimme kuuluu osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä sekä useita osakkuuksia kuntayhtymissä ja muissa yhteisöissä. Konsernin toimintakulut olivat vuonna 2020 noin 462 miljoonaa euroa.

Kunnan konsernipalveluihin sijoittuva talous- ja strategiapalveluiden tulosalue vastaa kuntakonsernin talouden ohjauksesta sekä kunnan sisäisten hankintapalveluiden ja tietotekniikkapalveluiden tuottamisesta. Työntekijöitä tulosalueella on yhteensä 21.

Täydennämme taloushallintoamme talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Sarastia Oy:n tuottamilla taloushallinnon palveluilla. Kunta hankkii Sarastialta muun muassa peruskirjanpidon, maksuliikenteen hoidon, konsernilaskennan ja taloushallintojärjestelmien ylläpidon palveluita.

Taloussuunnittelupäällikkönä tehtävänäsi on muun muassa:

 • talouspalvelut -tulosyksikön toiminnasta ja taloudesta vastaaminen ja tulosyksikön esihenkilötehtävät
 • talouden vuosikellon (talousarvio- ja suunnitelma, osavuosikatsaukset ja tilinpäätös) mukaisten tehtävien valmistelutyön ohjaaminen ja kokonaistalouden laskelmien tuottaminen
 • Valtakunnallisen Kuntatietoraportoinnin tietojen kokoamiseen ja toimittamiseen liittyvät tehtävät sekä Sarastian ostopalvelujen ohjaus
 • tuotepohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto, ylläpito ja kehittäminen
 • talouden hallinnonalan lainsäädännön, valtakunnallisten suositusten sekä kirjanpitolautakunnan kuntajaoston ohjeiden ja suositusten seuranta ja soveltaminen kunnassa
 • tarvittavien laskelmien ja selvitysten tuottaminen päätöksenteon tueksi sekä talouden toimintaprosessien yleinen kehittäminen kunnassa ja kuntakonsernissa
 • talouden hallinnonalan projektiluonteisten töiden ohjaaminen
Edellytämme sinulta:
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • riittävää kokemusta vaativista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä
 • kokemusta palvelujen tuotteistuksesta ja projektien vetämisestä
 • erinomaista MS office-työkalujen hallintaa
 • paineensietokykyä vaihtelevassa toimintaympäristössä
 • halua menestyä esimiestehtävässä, vahvoja tiedollisia valmiuksia sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Arvostamme järjestelmällistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta, kokemusta kuntataloudesta, sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Tarjoamme sinulle rennon, mutta dynaamisen ja ammattimaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Erno Kontio, va. talousjohtaja, p. 040 317 2071, erno.kontio@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Hakija voi esittää myös palkkatoiveen. Tehtävässä sovelletaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Hakuaika päättyy 21.1.2022 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb