Skip to main content
test
Talterapeut, barn - Sibbo kommun

Sibbo är en växande och smidig, tvåspråkig kommun strax intill huvudstadsregionen. Det primära syftet för verksamheten för tjänsterna för barn, unga och familjer inom social- och hälsoväsendet i Sibbo är att stödja familjerna så att barnen kan växa upp och utvecklas i en trygg miljö som tillgodoser deras behov.

Vi söker nu en svenskspråkig TALTERAPEUT till vårt team. Befattningen är ordinarie. Arbetet inleds 1.11.2022 eller enligt överenskommelse.
Vi söker även en finskspråkig talterapeut, annonsen hittar du här: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/puheterapeutti-lapset-470569/

Arbetsbeskrivningen för talterapeuten är mångsidig och varierande. Vi arbetar främst med barn under skolåldern och i viss mån med barn i skolåldern samt med deras familjer. Du får stöd av dina kollegor och vid behov också arbetshandledning. Vi har tillgång till det senaste bedömnings- och terapimaterialet och du kan utbilda dig enligt dina egna intressen. Vi erbjuder även terapi på distans och du kan delta i utvecklingen av verksamheten. Samarbetet med rådgivningen och småbarnspedagogiken fungerar smidigt och vi har ett välfungerande rehabiliteringsteam för barn.

Våra arbetslokaler finns i social- och hälsostationen i Nickby dit man kommer smidigt med buss bl.a. från Helsingfors och mellersta Nyland. Sibbo hör till HRT-området. Social- och hälsovårdstjänsterna i Sibbo överförs till Östra Nylands välfärdsområde år 2023.

Behörighetskravet är behörighet som legitimerad talterapeut (FM). Om behöriga sökande saknas, beaktas även studerande som är i slutskedet av sina studier för ett tidsbundet anställningsförhållande. Vi förutsätter utmärkta kunskaper i svenska och tillfredsställande kunskaper i finska. För att klara av jobbet krävs att man behärskar finska i praktiken, både i tal och skrift. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 3 672 euro + eventuella tillägg. Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Arbets- och tjänstekollektivavtalet för social- och hälsovårdssektorn (SH-avtalet). I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 17.10.2022 kl. 16 via den bifogade länken eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/talterapi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger
talterapeut Catarina Ekström 040 191 4354 eller catarina.ekstrom(at)sibbo.fi
servicechef Marjo Karppinen 050 329 9418 eller marjo.karppinen(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för barn, unga och familjer

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb