Skip to main content
test
Talterapeut/Puheterapeutti, Lasten kuntoutuspalvelut - Esbo stad

Söker du ett meningsfullt jobb tillsammans med barn och familjer? Är ett mångprofessionellt arbete och utvecklingsmöjligheter viktiga för dig? Ser du fram emot familjecenter och välfärdsområden? Om svaret är ja, sök då jobbet som talterapeut hos Habiliteringstjänster för barn i Esbo!

Haemme ensisijaisesti ruotsinkielellä työskentelevää puheterapeuttia ruotsinkieliseen tiimiimme Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin! Eduksi luetaan kykyä tarjota puheterapiapalveluita myös suomenkielellä.

Vi söker en talterapeut till vårt svenska team som består av tre talterapeuter, en ergoterapeut och en barnpsykolog.

Inom habiliteringstjänsterna för barn i Esbo arbetar sammanlagt över 50 yrkeskunniga personer på tre olika enheter i Olars, Alberga och Esbo centrum. I arbetet ingår handledning, bedömning och habilitering av finsk-, svensk- och tvåspråkiga barn och unga under 18 år. Tyngdpunkten ligger på barn under skolåldern. Till arbetsuppgifterna hör också handledning, konsultation och mångprofessionellt samarbete med andra instanser, som arbetar med barn och familjer. Arbetet sker främst på mottagningen men handledning sker även i barnets vardagsmiljö. Hela det svenska teamet finns på Gårdsbrinken 1 i Olars. Den svenska familjerådgivningen finns på samma våning och har sin mottagning vägg i vägg med vår.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla ja palveluita tarjotaan kuntalaisille myös etäkontaktein. Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös ryhmämuotoista työnohjausta. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa joukkoomme tekemään hyvinvoivaa Espoota! Välkommen att arbeta för ett välmående Esbo.

Työpaikan nimi ja osoite: Lasten kuntoutuspalvelut, Pihatörmä 1 B
Työaika: 38h 15min/ työviikko
Tehtävä on vakinainen.

Tehtäväkohtainen palkka: 3254,07 €/kk + 1 vuoden ajan 5% rekrytointilisä peruspalkasta (+mahdollinen kielilisä)

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu puheterapeutti

Tehtävässä edellytetään: kykyä työskennellä ruotsin kielellä puheterapeutin tehtävissä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, hinkuyskä ja influenssa)

Arvostamme: Kokemusta pienten lasten kanssa tehdystä puheterapiatyöstä sekä kykyä työskennellä suomen ja ruotsin kielellä puheterapeutin tehtävissä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/sv/halsa/terapi-och-rehabilitering/talterapi-barn

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1094-22
  • 29.8.2022
  • 3254,07 €/kk + vuoden 5% rekrytointilisä
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 4.7.2022 - 15.8.2022 15:45
  • KuntaKuntoutus ja terapiaTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Lasten kuntoutuspalveluiden päällikkö Pinja Reikko p. 040 6369572 15.7.22 saakka ja 11.8.22 alkaen palveluesihenkilö Laura Hansén p. 043 8253178

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, perheneuvolat, lasten kuntoutuspalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet, ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.


Osoite: Pihatörmä 1 B, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb