Tandläkarbefattning - Närpes stad

Vård- och omsorgsavdelningen i Närpes lediganslår

en tandläkarbefattning

med huvudsaklig placering vid hälsocentralen. Mottagning finns även vid Hälsohuset vid skolcentrum. Personalen vid munhälsovården inom Närpes stad är 13 stycken fördelat på 5 tandläkare, 2 munhygienister, 5 tandskötare och 1 instrumentvårdare.

Kompetenskrav: legitimerad tandläkare i Finland och tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Befattningen är på heltid (38,25 h/vecka)

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, intresserad av att lära dig nya saker och inte rädd att anta utmaningar. Att ha ett trevligt bemötande och vara serviceinriktad är viktiga egenskaper.

Till dina arbetsuppgifter hör att ge tandvård åt barn, ungdomar och vuxna.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

tf ledande tandläkare Ulrika Haka tfn. 06- 2249511 eller per e-post ulrika.haka@narpes.fi

Närpes stad, vård- och omsorgsavdelningen
Adress: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!