Tandläkare - Hangö stad

Tandläkare - Hangö stad

Hangö stads munhälsovård söker två hälsocentraltandläkare till fastanställning.

I vår hälsocentral arbetar fyra tandläkare, en munhygienist och fem tandvårdare.

Vi söker till vårt gäng en tandläkare, som är intresserad av mångsidigt arbete. Erfarenhet av tandreglering eller intresse för tandreglering räknas som merit. Möjlighet att arbeta som förman finns även i tjänsten.

Som patientdatasystem använder vi WinHIT och bilddiagnostiktjänsterna upphandlar vi av HNSRöntgen. Mun- och käkkirurg samt tandreglerare besöker vår hälsocentral regelbundet, övriga specialtandläkartjänster upphandlas vid behov av privata sektorn. Jour utanför tjänstetid upphandlas tillsammans de övriga kommunerna i Nyland av privat serviceproducent.

Behörighetskrav är i Finland legitimerad tandläkare och rätt att utöva tandläkaryrket självständigt. Av tandläkaren förutsätts god samverkningsförmåga samt god muntlig och skriftlig kunskap i bägge inhemska språken.

Villkoren i anställningsförhållandet och lönesättningen enligt AKTA och Läkaravtalet.

Innan arbetsförhållandet inleds bör godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet uppvisas. Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar. I tjänsten tillämpas fyra (4) månaders prövotid.

Tjänsten söks senast 27.8.2019 kl. 15.00 i första hand via Kuntarekry.fi., även skriftliga ansökningar beaktas.

Hangö 13.8.2019

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Tilläggsinformation ger fr.o.m. 19.8.2019 ansvariga tandläkaren Pirta Liljekvist, 040 135 9571, pirta.liljekvist@hanko.fi

Hangon kaupunki, Perusturva
Adress: Esplanaden 85, 10900 Hanko

Hangö - En liten stad vid havet
Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.

Mer om arbetsgivaren