Tandläkare - Kimitoöns kommun

Tandläkare - Kimitoöns kommun

TANDLÄKARE - Välkommen på jobb till Kimitoön i Åbolands skärgård!

Till vårt team vid Kimitoöns hälsocentral söker vi en TANDLÄKARE i arbetsavtalsförhållande på heltid. Vi erbjuder ett utmanande och mångsidigt arbete inom odontologins alla delområden med goda möjligheter att utvecklas i arbetet. Till arbetsteamet hör tre tandläkare, två munhygienister och fyra tandskötare. Ta gärna kontakt för att diskutera närmare!

Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och att du är intresserad av mångsidiga tandläkaruppgifter. Vi förutsätter att du är i Finland legitimerad tandläkare. Eftersom vi betjänar våra kunder både på svenska och på finska behöver du ha minst goda kunskaper i det ena inhemska språket och minst nöjaktiga kunskaper i det andra. Avlöningen följer AKTA och läkaravtalet. Du kan lägga fram ett löneönskemål och vi diskuterar oss gärna fram till en bra lösning. Våra löneförmåner är konkurrenskraftiga. Vi tillämpar en prövotid på fyra månader och arbetet kan inledas genast eller enligt överenskommelse. Vi hjälper dej gärna att hitta en lämplig bostad. Ett läkarintyg över hälsotillståndet ska lämnas in innan anställningen börjar. Det är önskvärt att ditt vaccinationsskydd är i ordning, med hänvisning till § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/social-_och_halsovard/halsotjanster/mun-_och_tandhalsa

Mer om arbetsgivaren

Ledande tandläkare Anna-Maija Hamido, tfn 0440 426 052, anna-maija.hamido@kimitoon.fi och omsorgsavdelningens förvaltningschef Karin Simola, tfn 040 733 5897, karin.simola@kimitoon.fi.

Kemiönsaaren kunta, Peruspalveluosasto, Avoterveydenhuolto
Adress: Vårdbackavägen 4-6, 25700 Kemiö

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 800 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Personalens välbefinnande är något som vi tar på allvar - våra cirka 600 anställda rankar årligen sin arbetstrivsel högt.