Tandläkare - Hangö stad

Hangö stads munhälsovård söker hälsocentraltandläkare till fastanställning.

I vår hälsocentral finns fyra tandläkar-, en munhygienist- och fem tandvårdarvakanser. Personalen i vårt team är kunnigt och erfaret.

Vi söker till vårt gäng en tandläkare, som är intresserad av mångsidigt och varierande arbete. Erfarenhet av tandreglering eller intresse för tandreglering och barntandvård räknas som merit. I tjänsten finns möjlighet att jobba som förman.

Som patientdatasystem använder vi WinHIT och bilddiagnostiktjänsterna upphandlar vi av HNSRöntgen. Mun- och käkkirurg samt tandreglerare besöker vår hälsocentral regelbundet, övriga specialtandläkartjänster upphandlas vid behov av privata sektorn. Jour utanför tjänstetid upphandlas av HNS.

Behörighetskrav är i Finland legitimerad tandläkare och rätt att utöva tandläkaryrket självständigt. Av tandläkaren förväntas god samverkningsförmåga samt mångsidigt kunnande. Vi förutsätter god muntlig och skriftlig kunskap i bägge inhemska språken.

Hangö är Finlands sydligaste stad med ca 8300 invånare av vilka 54 % är finskspråkiga och 43 % svenskspråkiga.

Hangö har bra fritidsmöjligheter och korta avstånd. Allt du behöver är inom cykelavstånd. Naturen, i det av Hangö omringade havet, är unik, 30 km sandstrand och stora skogsområden.

Vår stad erbjuder barn och barnfamiljer kvalitativ småbarnspedagogik, grundundervisning samt hälsovårdstjänster. Hangö erbjuder en trygg uppväxtmiljö för barnen.

Villkoren i anställningsförhållandet och lönesättningen enligt AKTA och Läkaravtalet.

Innan arbetsförhållandet inleds bör godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet uppvisas. Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar. I tjänsten tillämpas fyra (4) månaders prövotid.

Tjänsten söks senast 22.01.2021 kl. 15.00 i första hand via Kuntarekry.fi., även skriftliga ansökningar beaktas.

Hangö 7.1.2021

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsinformation ger munhygienist Johanna Widerholm, 019 220 3577, johanna.widerholm@hanko.fi eller tandläkare Noel Runeberg, 019 220 3577, noel.runeberg@hanko.fi

Hangö stad, Hälsovårdscentralen/Munhälsovården
Adress: Esplanaden 85, 10900 Hanko

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.