Tandskötare - Sipoon kunta

Tandskötare - Sipoon kunta

Munhälsovården i Sibbo har verksamhetsställen på hälsostationerna i Nickby och Söderkulla. I enlighet med kommunens strategi utvecklar vi ständigt vår verksamhet. Vårt mål är att erbjuda de bästa mun- och tandvårdstjänsterna i landet. Vi stödjer personalens kunnande och ork i arbetet bl.a. genom att utveckla verksamheten och utbilda personalen.

Vi söker nu en TANDSKÖTARE för tiden 1.4.2019-16.2.2020, eller arbetet kan inledas enligt överenskommelse.

Som tandskötare arbetar du huvudsakligen i par med en tandläkare vid undersökning och behandling av mun- och tandsjukdom.

Behörighetsvillkoren är tandskötarexamen eller närvårdarexamen med inriktning på mun- och tandvård och goda kunskaper i det ena inhemska språket. Vi värdesätter god förmåga att arbeta i team och i kundservice samt ett positivt och självständigt arbetsgrepp.

Villkoren för arbetsförhållanden bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA) och prövotiden på fem månader tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2202,71 euro + eventuella tillägg. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar och den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 28.3.2019 kl. 20 via länken nedan eller i adressen www.sipoo.fi/rekry.

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Tilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Thea Mattsson-Eklund, tfn 050 383 1598

Social- och hälsovårdsavdelningen, Munhälsovård
Adress: Stora Byvägen 18, Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Mer om arbetsgivaren