Tandskötare - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig kommun strax intill huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Munhälsovården i Sibbo har verksamhetsställen på hälsostationerna i Nickby och Söderkulla. I enlighet med kommunens strategi utvecklar vi ständigt vår verksamhet. Vårt mål är att erbjuda de bästa mun- och tandvårdstjänsterna i landet. Vi stödjer personalens kunnande och ork i arbetet bl.a. genom att utveckla verksamheten och utbilda personalen.

Vi söker nu en TANDSKÖTARE till en ordinarie befattning, med början enligt överenskommelse.

Som tandskötare arbetar du huvudsakligen i par med en tandläkare vid undersökning och behandling av mun- och tandsjukdom.

Behörighetsvillkoren är tandskötarexamen eller närvårdarexamen med inriktning på mun- och tandvård och goda kunskaper i det ena inhemska språket. Vi värdesätter god förmåga att arbeta i team och i kundservice samt ett positivt och självständigt arbetsgrepp.

Villkoren för arbetsförhållanden bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA) och prövotiden på sex månader tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2224,74 euro + eventuella tillägg. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar och den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 23.1.2020 kl. 16 via länken nedan eller från vår hemsida www.sipoo.fi/rekry. Examens- och arbetsintyg i original ska visas upp vid eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/halso-_och_sjukvard/mun-_och_tandvard

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Thea Mattsson-Eklund 050 383 1598 eller thea.mattsson-eklund(a)sibbo.fi

Social- och hälsovårdsavdelningen, Munhälsovård
Adress: Jussasvägen 14 / Amiralsvägen 2, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!