Skip to main content
test
Tanssinopettaja - Suonenjoen kaupunki

Sisä-Savon kansalaisopisto hakee tanssinopettajaa. Opetusta on pääasiallisesti 4-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille kansalaisopiston toiminta-alueella. Opetustyön lisäksi tehtävään kuuluu ainealuevastaavan tehtäviä. Taiteen perusopetusta annetaan tanssin osalta yhdelle ryhmälle.

Hakijan toiveiden tai tilanteen mukaan tehtävä voidaan myös suunnitella tuntiopettajuutena tai jakaa tehtävää kahdelle eri tanssin tuntiopettajalle. Työnkuvaa voidaan näin muokata hakijan näköiseksi.

Hakijalta toivomme tanssialan opetuskokemusta ja kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja luova innostaminen kuuluvat Sinun vahvuuksiisi.

Tehtävää haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://suonenjoki.fi/vapaa-aika/sisa-savon-kansalaisopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. rehtori Markus Hyytinen
markus.hyytinen@suonenjoki.fi
040 514 6421
Lisätietoja 21.7.2022 alkaen

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Elinvoima- ja hallintopalvelut, Sisä-Savon kansalaisopisto

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Sisä-Savon kansalaisopisto toimii viiden kunnan alueella (Suonenjoki, Leppävirta, Rautalampi, Tervo ja Vesanto).

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Rökfri arbetsplats Suonenjoen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb