Skip to main content
test
Tapahtumakoordinaattori - Kangasalan kunta

Liity hyvän piiriin ja tule mukaan kehittämään Kangasalaa entistä monipuolisemmaksi ja houkuttelevammaksi tapahtumakaupungiksi. Etsimme reipasotteista tapahtumakoordinaattoria, jonka tehtävänä on luoda puitteita uusille tapahtumille sekä vahvistaa vakiintuneita tapahtumia.

Tapahtumakoordinaattori tekee aktiivista sidosryhmäyhteistyötä, ideoi, konsultoi ja luo puitteita uusille tapahtumille sekä kehittää olemassa olevia tapahtumakonsepteja ja -prosesseja. Hän koordinoi yhteistyötä ja ylläpitää yhteyksiä eri toimijoiden kanssa ja palvelee sekä sisäisiä että ulkoisia tapahtumajärjestäjiä suunnittelussa ja toteutuksessa järjestelyiden kaikissa vaiheissa. Tapahtumakoordinaattori toimii myös kaupungin tapahtumatyöryhmän vetäjänä ja kouluttajana tapahtumajärjestämiseen liittyvissä asioissa.

Työhön kuuluu projektinhallintavastuuta, talouden seurantaa, suunnitelmien laatimista, järjestelyihin ja tapahtumiin osallistumista, tehtävien koordinointia, neuvontaa ja työvaiheiden etenemisen valvontaa. Työ sisältää viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, kuten tapahtumaviestintä sähköisissä medioissa esim. verkkoviestintä, some, infonäytöt ja painetuissa medioissa, joten odotamme hakijalta osaamista sekä painetun että digitaalisen markkinointimateriaalin tuottamisessa ja kokemusta digimainonnan toteuttamisesta. Arvostamme taitto-, kuvankäsittely- ja videoeditointiosaamista (InDesign, Photoshop, Dreambroker).

Odotamme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, omatoimisuutta, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, joustavuutta, kykyä ratkoa haasteita sekä intohimoa tapahtuma-alaan ja elämysten luomiseen. Lisäksi odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä, projektinhallinnasta, viestinnästä ja markkinoinnista. Osaaminen virtuaalitapahtumien järjestämisessä on eduksi. Toivomme, että omaat hyvät esiintymistaidot ja että koet olosi kotoisaksi myös juontotehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Kaupunki tukee työntekijöidensä työhyvinvointia hyvinvointietuudella ja hyvillä ennakoivilla työterveyshuoltopalveluilla.

Tapahtumakoordinaattori työskentelee osana kaupungin viestintäyksikköä ja toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien palvelukeskusten sekä Visit ja Business Kangasalan kanssa. Tehtävä edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Valintaprosessissa hyödynnetään videohaastattelua. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna viikoilla 35-36. Videohaastattelun toteutukseen on aikaa muutama päivä ja kutsu toimitetaan sähköpostitse, joten seuraa sähköpostiasi. Seuraavalle haastattelukierrokselle edenneet kutsutaan haastatteluun, joka toteutetaan viikolla 38.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Annikka Lampo p. 040 133 6628, torstaina 11.8. klo 13-15, perjantaina 12.8. klo 9-11, tiistaina 16.8. klo 9-10 ja perjantaina 19.8. klo 13-15.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb