Tapahtumateknikko - Lappeenrannan kaupunki

Tapahtumateknikko

Etsimme Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelutiimiin

TAPAHTUMATEKNIKKOA
määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lappeenrannan kaupunki haluaa monipuolista vapaa-ajan toimintaa ja tapahtumia tarjoavaksi tapahtumakaupungiksi. Mahdollistamme tapahtumia, autamme tila- ja aluevarauksissa sekä neuvomme ja ohjeistamme. Olemme asiakaslähtöinen kumppani ja palveluntarjoaja.

Tule mukaan Lappeenrannan asiakaspalveluun. Haemme tiimiimme tapahtumateknikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.1.2020 - 31.12.2021.

Tapahtumateknikko kuuluu Lappeenrannan asiakaspalvelun kaupungintalon tila- ja tapahtumapalveluiden tiimiin. Vuokraamme kaupungintalon tiloja ja autamme ulkoisia ja sisäisiä asiakkaita tapahtumien järjestämisessä ja toteuttamisessa. Vastaamme tilaisuuksien teknisestä toteutuksesta ja toimimme teknisenä tukena. Tapahtumateknikon työhön kuuluu erityisesti Lappeenranta-salin ääni- valo- ja videotekniikan käyttö. Työ on asiakaspalvelutyötä ja edellyttää palvelualtista asennetta. Työ on työajoiltaan vaihtelevaa ja sisältää ajoittain paljon ilta- ja viikonlopputöitä.

Kelpoisuusehdot

Tehtävään haetaan tapahtumatekniikan moniosaajaa. Hallitset ääni-, valo- ja videotekniikan esityksissä. Kykenet operoimaan nykyaikaisilla ääni ja valopöydillä ja hallitset digitaalisen kuvan siirron ja erilaiset tiedostomuodot ja formaatit. Osaat ripustaa turvallisesti ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömyys ja erilaisten ohjausjärjestelmien ja lähiverkkotekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet innokas oppimaan ja pitämään tietojasi ajan tasalla. Edellytämme alaan liittyvä koulutusta ja työkokemusta.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista asiakaspalveluasennetta ja ICT:n perusosaamista. Lappeenrannan tuntemus helpottaa työtä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyasennetta.

Kielitaitovaatimuksena on erinomaisen suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Viikkotyöaika on 38,75 h.

Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti internetissä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, os. Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta.

Hakuaika päättyy 20.11.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja saat: Tapahtumakoordinaattori Tero Mäkelä puh.040 667 1120, tero.makela@lappeenranta.fi

Konsernihallinto
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.

Lappeenranta on savuton työpaikka.